Werkwijze

Alles begint met een persoonlijke ontmoeting. Ik luister graag naar je verhaal en vind het fijn om te horen wat je mooi vindt, of wat juist niet. Of waar je tegen aan loop en misschien wat hulp bij kunt gebruiken. Met het onderstaande kan ik je helpen:

– Stylingadvies
– Kleuradvies
– Lichtadvies
– Meubel- materiaalplan
– 3D-tekeningen
– Virtual Reality

Laten we bespreken wat aangepakt moet/mag worden, want ik ga pas aan de slag als ik weet hoe ik jou blij kan maken. Na ons vrijblijvende intake gesprek maak ik een offerte op maat. In deze offerte staat precies wat ik voor je ga uitwerken met aansluitend de kosten. Zo heb je een goed idee van het proces. Als alles naar wens is, ga ik voor je aan de slag!

Hieronder wil ik je graag per onderdeel uitleggen wat ik voor je kan doen.

Stylingadvies
Soms kun je met het moois dat je in huis hebt al iets heel moois creëren. Een nieuwe bank of stoelen, accessoires zijn niet altijd nodig om het gezellig te maken. Dingen op een andere manier neerzetten, een beetje schuiven en kijken naar het grotere geheel. Een likje verf doet soms ook wonderen! Styling lijkt misschien onnodig en minder belangrijk dan de rest. Maar ik denk juist dat de details het ‘m doen!

Kleuradvies
Nog een RAL 9010 op al je muren? Of een kleur gekozen die niet helemaal doet wat je had verwacht? Een goede kleur uitkiezen is ook lastig, want er is zo veel om uit te kiezen. Ik help je graag met die kleurkeuze en leg je er van alles over uit.

Lichtadvies
Licht is zó belangrijk! Daglicht; hoe je er optimaal gebruik van maakt. Maar ook: verlichting! Het is belangrijk dat je voldoende licht en de juiste kleur licht hebt. En ook nog eens op de goede plek. Veel dingen om rekening mee te houden dus. Is best wel lastig, maar net als kleur doet licht veel in de ruimte. Ik kan je helpen met een deskundig lichtadvies.

Meubel-materiaalplan
Zin in een nieuw interieur? Of op zoek naar een kleine aanpassing? Met een meubel-materiaalplan zorg ik ervoor dat we een goede match vinden met de meubels die je al hebt, óf zorg ik voor een totaal nieuw beeld. Natuurlijk bespreken we tijdens de intake wat je mooi vindt, wat juist niet en welk budget er in gedachten is. Dan kan ik gericht voor je aan de slag en heb jij straks een passend ontwerp in handen.

3D-tekeningen
Vindt je het lastig om je in te beelden hoe een nieuwe bank, tafel of zelfs keuken in een ruimte staat? Dan kan een tekening in 3D je misschien helpen. Met zo’n tekening krijg je een goed beeld van de ruimte en weet je zeker dat iets niet te groot of te klein uitvalt.

Virtual Reality
Waar je bij een 3D tekening de beelden nog aan elkaar moet bedenken zie je met de VR bril het echte totale beeld. Een ontwerp gaat zo echt leven! Door met je hoofd bewegingen omhoog, omlaag en om je heen te maken – net zoals je in het echt een ruimte bekijkt – krijg je een ontwerp in 3D te zien! Je krijgt een heel goed beeld van het ontwerp, het is net alsof je echt even ergens anders bent.