Hi, ik ben Ro, leuk je te ontmoeten!

Ik vind mijn vak het allermooiste vak dat er is! Ik geloof dat kleuren, vormen en materialen om ons heen invloed hebben op hoe we ons voelen, dat vind ik zó bijzonder. Mijn allergrootste passie als ontwerper is om elementen zorgvuldig samen te laten vallen zodat een plek precies goed voelt en er een klein beetje magie ontstaat!

Als ik niet aan het ontwerpen ben, dan hang ik bij mijn favoriete koffietentje (lucky me! Deze zit précies naast mijn atelier), sta ik in de keuken een nieuw recept van Ottolenghi uit te proberen, ben ik op reis of met mijn vrienden en familie. Ik ben sociaal, enthousiast, een tikkie dromerig en avontuurlijk. Ik heb het állerfijnste huis in de stad met een hoog plafond en openslaande deuren naar een dakterras (echt een droom!).

De ervaring van anderen

Wat maakt mij uniek?

Ik vind het belangrijk dat de basis van je interieur klopt; ik houd me bezig met zichtlijnen, lichtinval en dat alles mooi uitlijnt.

Details zijn voor mij geen details of kleinigheidjes maar máken het ontwerp. Ik ga dus een stap verder. Met liefde kies ik die matchende theedoek voor je uit.

Ik word geïnspireerd door Internationale designers zoals bijvoorbeeld Ronan & Erwan Bouroullec, maar ook door vroegere ontwerpers en hun klassiekers (liefde voor Charles & Ray!). Het is niet voor niets dat hun ontwerpen passen in ieder interieur en zo enorm tijdloos zijn. Hun gedachtegoed wil ik doorzetten in mijn ontwerpen.

Ik combineer nieuwe meubels met vintage vondsten. Een krasje op een stoel of tafel geven een object meer karakter, en zorgen ervoor dat jouw interieur levendiger en echter voelt. Op mijn Instagram deel ik ook regelmatig tweedehands pareltjes.

Ik motiveer en help je materialen en producten te kiezen die voor een lange tijd goed voelen, want achter trends aanrennen is een oneindig en kostbaar iets. Daarom geloof ik niet in standaard ‘woonstijlen’. Een eigen stijl ontwikkelen is veel leuker en een beetje beter voor de wereld.