mijn projecten

Vanuit mijn atelier werk ik voor particulieren en bedrijven door heel Nederland. Van co-workingspace tot het allerkleinste kamertje in huis, hieronder heb ik mijn mooiste en meest recente projecten voor je verzameld. Neem een kijkje!

Feel good design maken is mijn missie, als het ontwerp goed voelt, dan voelt jouw interieur dat straks ook.

Ik motiveer en help je materialen en producten te kiezen die voor een lange tijd goed voelen, want achter trends aanrennen is een oneindig en kostbaar iets. Jouw interieur past bij jou en – met duizenden prikkels van buitenaf – is het een plek waar je helemaal tot rust komt.

Ik geloof dat kleuren, vormen en materialen om ons heen invloed hebben op hoe we ons voelen. Met een op maat gemaakt interieurontwerp laat ik die elementen zorgvuldig samenvallen zodat er een klein beetje magie ontstaat!

de ervaring van anderen

Details zijn voor mij geen details of kleinigheidjes maar máken het ontwerp.

Met liefde kies ik een contrasterende kleur voor je radiator uit of vertel ik je precies hoe hoog dat ene kunstwerk moet hangen. Mijn ontwerpen zijn speels, tijdloos, fris. Naast oog voor detail kloppen ze in de basis, en dus houd ik me bezig met zichtlijnen, lichtinval en dat alles mooi uitlijnt.

Een opdracht voor een interieurontwerp begint altijd met een persoonlijke ontmoeting, ik luister graag naar je verhaal!