HI IK BEN RO!

In het kort: Ro. Een energieke creatieveling, levensgenieter en interieurontwerper. Met een liefde voor kleur, licht en het leven ontwerp ik de fijnste interieurs. Ik tover jouw ruimte om tot een kloppende, tijdloze plek. Waar je energie van krijgt, maar ook tot rust komt.

 

 

Boek jullie kennismaking

 

MIJN MISSIE

De heerlijkste interieurs ontwerpen. Ik ben echt een interieurgekkie, en mooie designs bedenken is wat ik het liefste doe. Niet op basis van trends of Pinterest-plaatjes, wel met kleuren, objecten en vormen die kloppen en bij jóú passen. Waarbij jij je thuis voelt. Om te vieren, ontspannen, spelen, genieten. Te léven.

 

Boek jullie kennismaking

Mijn stijl

Ik word blij van mooie, tijdloze interieurs. Met een vleugje mediterraans, volop natuur, Marktplaatsparels en oogstrelend design maak ik van jouw huis een paradijsje. Natuurlijk naar jouw wens, maar altijd met mijn herkenbare stijl en oog voor detail. Want details zijn niet klein, ze máken het ontwerp.

Ik geloof dat kleuren, materialen en vormen invloed hebben op hoe je je voelt. En dat als die ingrediënten een goede balans vormen, ze je daadwerkelijk beter laten voelen. Dat gun ik jou. Van jouw plekje op de wereld, maak ik een werelds plekje.

 

Mijn inspiratie
Plekken waar het ‘leeft’ inspireren me. Boetiekhotels, de natuur, voorbeeld. En reizen: ik heb een tijdje door Zuid-Amerika gereisd en word helemaal warm van Spanje. Ook van mooie merken gaat mijn hart sneller kloppen: Hay (kleur! speels!), Charles & Ray Eames (en dan niet alleen de klassiekers), die twee Franse mensen. Mensen die het net even anders doen, die durven.


Mijn werkwijze
Wil je het fijn hebben thuis, maar heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken? Ik neem je aan de hand door het doolhof van kleuren, merken, indelingen en maak een plan van a tot z. En heb je hulp nodig bij de realisatie? Dan ben ik er – als je wilt. Ik begeleid je ook na het plan: mee naar de stoffeerder, samen de keuken uitzoeken. Zo maak ik al die dingen die groots kunnen voelen, iets kleiner.

 

Mijn pakketten

LIEVELINGSPORJECTEN:

Ontwerp voor een coworking space


Kinderkamer in Kralingen

Badkamer in Dordrecht

Boek jullie intake

Chat openen
Hi 👋! Hoe kan ik je helpen?