Werkwijze

Alles begint met een persoonlijke ontmoeting. Ik luister graag naar je verhaal en vind het leuk om te horen wat je mooi vindt, of wat juist niet. Laten we bespreken wat aangepakt moet/mag worden, want dan kan ik gericht aan de slag. Na onze kennismaking maak ik een offerte op maat. In deze offerte staat precies wat ik voor je ga uitwerken met aansluitend de kosten. Zo heb je een goed idee van het proces. Als alles naar wens is, ga ik voor je aan de slag.

Na de offertefase volgt het ontwerpproces. Alle onderdelen uit de offerte worden zorgvuldig op maat ontworpen naar aanleiding van onze kennismaking. Waar nodig of aangevraagd worden ook in 2D- en 3D-presentatie-tekeningen en maatwerk tekeningen gemaakt.

Tijdens de ontwerppresentatie, waarvoor ik opnieuw bij jullie zal langskomen, presenteer ik jullie mijn ontwerp. Natuurlijk zijn jullie voor de presentatie ook welkom in mijn atelier in Dordrecht. Ik neem je mee door het plan en leg je graag uit waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt en op welke manier het ontwerp het beste tot haar recht zal komen. Het ontwerp ondersteun ik met echte kleur- en materiaalstalen.

Waar nodig of aangevraagd blijf ik ook in de periode na het ontwerpplan voor je klaar staan, hierbij hanteer ik mijn uurtarief. Natuurlijk bespreken we dit vooraf persoonlijk. Ik adviseer met welke partijen je in zee kunt gaan en vraag offertes voor je op. Ik werk graag samen met lokale ondernemers, ik heb een uitgebreid netwerk aan meubelmakers, stoffeerders en schilders. Vanuit ervaring weet ik dat deze persoonlijke samenwerkingen fijn werken.