1. Intake

“Hoi! Dus, jij wilt je interieur een make-over geven? Geen zorgen, ik sta voor je klaar! Onze eerste stap? Een gezellig uurtje bij jou thuis. We kletsen over jouw woonwensen, wat je blij maakt in je interieur en waar je tegenaan loopt. Heb je een plekje in huis waar je steeds denkt ‘hier moet iets gebeuren’? Perfect, dat gaan we zeker bespreken! Na ons gesprek stuur ik je een offerte op maat, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Klinkt goed? Let’s make your home dreams come true!”

Perfect, dat gaan we zeker bespreken! Na ons gesprek stuur ik je een offerte op maat, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. 


2. Moodboard

 Ik werk altijd met een moodboard. Het is als een visuele roadmap voor ons avontuur naar jullie droominterieur. Hier stop ik al jullie wensen, ideeën en inspiraties in, zodat we samen de perfecte sfeer kunnen bepalen. 

 

Het is echt de basis van ons hele ontwerp. Dus, als je dat moodboard bekijkt en een ‘yes!’ voelt, dan gaan we er volle bak voor! Dan duik ik met alle liefde en detail in het ontwerp, totdat het helemaal jullie stijl is. Klinkt goed? Let’s create some magic!”


3. Presentatie & Plan

Eerst ga ik aan de slag met schetsen, kleuren, en materialen. Ik ga op zoek naar de perfecte combinatie die jullie stijl en wensen weerspiegelt.  Ik combineer, ik probeer, ik tweak hier en daar, net zolang tot alles klopt.

 

 

 

En dan, als ik dan de perfecte mix hebben gevonden, dan werk ik de schetsen en ideeën uit tot een gedetailleerd plan. Hierin staat alles: van de indeling tot de exacte kleuren en materialen die we gaan gebruiken. Het is een blauwdruk van jullie nieuwe interieur!


4. Time to shop

Dit is het leukste! Shoppen en het inrichten! Nu gaat alles tot leven komen. Jullie gaan nu alles kopen en inrichten. En dan, als alles eenmaal op z’n plek staat, is jullie paleis geboren. 

 

 

 

 

 

Chat openen
Hi 👋! Hoe kan ik je helpen?